maandag 25 februari 2013

Zomaar eens benieuwd!!

Gepost door Wilma op maandag, februari 25, 2013
Een vraag aan alle enthousiaste Silhouette gebruiksters!!, ben zomaar eens benieuwd naar welk papier en hoe zwaar jullie graag gebruiken en welk het best bevalt,  voor het snijden van kleine figuurtjes, swirls, bloemen etc met de Silhouette.
Graag lees ik jullie ervaringen!!
handtekening

4 reacties:

Wil on 25 februari 2013 om 16:37 zei

Ik gebruik meestal het papier waar je normaal de basiskaart maakt. Mijn ervaring is, dat dunner papier op de mat blijft plakken en dus scheurt als je het eraf wilt halen.

groetjes, Wil

Ida on 27 februari 2013 om 20:30 zei

Ook ik gebruik vaak (restjes) cardstock voor dit soort snijwerk. Dunner papier blijft sneller plakken en scheurt sneller.
Liefs Ida

Wilma on 28 februari 2013 om 20:46 zei

bedankt, dames,
toch wil jullie mijn ervaringen niet onthouden,
het is inderdaad zo dat dunner papier wat moeilijker verwijderbaar is, maar het er voorzichtig met een spateltje afhalen gaat prima, om embellishements te maken gebruik ik toch liever wat dunner papier en heb na lang zoeken het goede hiervoor gevonden, helaas maar 2x per jaar hebben ze bij de Lidl blokken van 50 vellen in 25 kleuren papier , 135 grams, en op stand 3 snijdt dit papier grandioos in de Silhouette.

Wil on 1 maart 2013 om 18:49 zei

Dank je wel Wilma, voor de info. Helaas heb ik hier in de buurt geen Lidl, maar het is al handig om het gewicht van het papier te weten. Dat scheelt ook met zoeken :)

groetjes, Wil

Een reactie posten

 

Silhouette Inspiration Copyright © 2013 Silhouette Inspiration Blog is Designed by MMDesigns