vrijdag 15 februari 2013

Welkom op ons nieuwe blog

Gepost door Cynthia Hoekstra op vrijdag, februari 15, 2013

Welkom op ons nieuwe blog Silhouette Inspiration.

Sinds kort verkopen wij de Silhouette machines en accessoires via onze web winkel www.krea2day.nl Wij zullen het assortiment steeds verder uit breiden met artikelen van de Silhouette zodat alles bij ons te koop komt. Omdat wij altijd zeggen je kan pas iets verkopen als je weet hoe het zelf werkt, en we de klanten zoveel mogelijk service en uitleg willen bieden, zijn we tot dit blog gekomen.

Wij zullen proberen als team al u vragen over de Silhouette te beantwoorden, u leuke tips te geven maar ook komen er snij patronen beschikbaar op ons blog en leuke tutorials, er gaan workshops gegeven worden met de Silhouette. U kunt daar aan deel nemen als u meer uit u Silhouette wilt halen maar ook als u twijfelt of de Silhouette echt iets voor u is. U krijgt de mogelijkheid om met de Silhouette aan de gang te gaan en wij zullen u ook van alles laten zien. Ook gaan we al onze creaties met de Silhouette op dit blog plaatsen om jullie inspiratie te geven.

Ik ga dit blog niet in me eentje doen ik heb een aantal dames benaderd en deze gevraagd om met mij mee te doen. In de volgende berichten zullen hun zich even voor stellen, en vertellen wat hun u als volger willen bieden.

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie met mijn team veel te kunnen bieden.

 

                      Groetjes Cynthia
handtekening

3 reacties:

Sinikka on 15 februari 2013 om 20:45 zei

Leuk dat er zo een blog is. Ik vindt de silhouette super.
Groetjes Sinikka

Sieta on 16 februari 2013 om 04:11 zei

Ga ik nogmaals proberen een reactie hier achter te laten.
Leuk Cynthia een blog alleen voor de Silhouette en ben dan ook volger geworden.
Ik ben benieuwd naar al het moois, tips en uitleg hier op het blog.

Liefs, Sieta

Jeannette on 16 februari 2013 om 15:09 zei

hoi Cynthia, ik was gisteren al volger geworden maar kon geen bericht achterlaten, nu waarschijnlijk opgelost, ik ben erg benieuwd wat er allemaal mogelijk is en ga het ook goed volgen, zet je blog ook in mijn volglijst, groetjes Jeannette

Een reactie posten

 

Silhouette Inspiration Copyright © 2013 Silhouette Inspiration Blog is Designed by MMDesigns