maandag 11 maart 2013

Silhouette Team

Gepost door Cynthia Hoekstra op maandag, maart 11, 2013

Hallo Dames

Gisteren zijn we als Silhouette team samen geweest, en hebben we er een leuke dag van gemaakt. We hadden afgesproken om samen te komen en wat leuks te gaan doen en natuurlijk even te kletsen over het blog. Wat kunnen we allemaal nog meer doen voor u als volger, we gaan beginnen op ons blog met een lijst met de site’s waar wij onze patronen vandaan halen. De meeste site’s hebben elke week wel een gratis patroon die je kunt gebruiken. Mochten jullie ook een leuke site weten en deze met ons en de volgers willen delen stuur ons even een mailtje. Dan kunnen wij het aan onze lijst toevoegen en zo elkaar helpen.

Als team wilde we niet alleen maar kletsen maar ook even lekker bezig zijn.  De Silhouette moest natuurlijk wel gebruikt worden, dus hebben we gekozen om iets te doen met het chalkboard Vinyl. We hebben een mdf frame wit geverfd en een ovaal gesneden van het chalkboard vinyl. Deze hebben in het midden van de lijst geplakt gewoon op het hout dat ging prima met het vinyl. Daarna hebben we de lijst verder afgewerkt met bloemen, steentjes en hout ornamentjes. Wat de volgende resultaten gaven. En een groepsfoto zodat jullie weten wie er nou achter die beeldschermen zitten.
We missen nog de creatie van Wilma ze ging wat eerder weg dus redde het niet om hem af te maken.


                                                    Van links naar rechts staan :

Nicole Verkooijen, Monique Steenaard, Ilse van Kemenade, Cynthia Hoekstra, Linda Dekker en Wilma van Dongen.handtekening

2 reacties:

Wil on 11 maart 2013 om 12:32 zei

Leuke foto van jullie allemaal. Zo te zien was het een productief daagje, jullie lijstjes zijn heel mooi geworden.

groetjes,Wil

celia on 11 maart 2013 om 14:10 zei

Hoi hoi, ik heb nog een leuke site waar er elke dinsdag een nieuw snij-bestand gedeeld word.

http://www.treasureboxdesigns.com/

Veel liefs,

Een reactie posten

 

Silhouette Inspiration Copyright © 2013 Silhouette Inspiration Blog is Designed by MMDesigns