maandag 22 juli 2013

Marker houder van Amy Chomas

Gepost door Cynthia Hoekstra op maandag, juli 22, 2013

Hallo Dames

Vandaag wil ik jullie iets laten zien wat wij sinds kort in onze web shop hebben voor de Silhouette SD, Cameo of de Wishblade. Het is een marker holder maar dan voor heel veel verschillende maten stiften of pennen. U haalt het mesje uit de machine en daar plaats u de penhouder in, en zet deze vast net als de mes houder. Als u de marker holder koopt zit daar een klein soort ijs stokje bij en deze plaats u onder de marker houder op de plaats waar de stifpunt door komt. Doe de stift in de holder en laat de stift zakken tot de punt op het stokje zit, en draai dan de stift vast met het zwarte schroefje van de marker holder. ( zie foto hier onder) Dit kan ook al met de sketchpennen van de Silhouette en de penhouder maar met deze houder kunt u veel meer.

 
 

Hier vindt u een breed scala van pennen die passen in het Chomas Creations verstelbare marker holder. Ook werken met de lijm pen is dan erg leuk, je gooit wat glitter over de lijm en even afkloppen.

 
 
 
 
Nou vraagt u zich vast af wat is nu het verschil van de penhouder van Silhouette en de marker houder van Chomas Creations. Het grootste verschil is natuurlijk de maat deze pen houder kan tot 3/8 inch (0,95250 cm) terwijl de verstelbare marker holder gaat tot 1/2 inch (1,27000 cm )Het grootste probleem met het zetten van een gel-pen in de verstelbare marker is hoe ver uit het midden van de gel pen zal eindigen.
 
 
 
Als je dus wilt tekenen met een gelpen of een dunnen pen zorg dat de stift in het midden zit van de houder. Als u anders een ontwerp probeert te tekenen zal het buiten het ontwerp tekenen.
 
 
 
 
Let op hoe de gel pen word gecentreerd in de binnenkant van de verstelbare marker holder.
 
 
 
 
 
Als u tekent en snijd met de pen in het midden van de marker houder wordt u ontwerp gecentreerd in u ontwerp.
 
 
Hier onder ziet u een filmpje van de marker holder.
 
 
 
De Marker Holder kost €  20,00
En is te koop bij www.krea2day.nl
handtekening

1 reacties:

Grietje Jansen on 8 september 2013 om 20:22 zei

Wauw, wat een prachtig werkstuk.
Knap hoor om zoiets voor elkaar te krijgen.

Grietje

Een reactie posten

 

Silhouette Inspiration Copyright © 2013 Silhouette Inspiration Blog is Designed by MMDesigns