woensdag 24 juli 2013

3D beer met gitaar.

Gepost door Cynthia Hoekstra op woensdag, juli 24, 2013
Hallo Dames
 
Vandaag mag de beer die ik gemaakt heb met de Silhouette online zetten. Ik had hem voor iemand gemaakt en die gene heeft hem vandaag ontvangen. Er was niet echt een patroon te vinden voor een 3D beer dus ik heb met Monique samen wat zitten zoeken en tekenen, en zijn toen tot dit patroon gekomen. Moet wel eerlijk zeggen dat het geen makkelijk patroon is dus niet echt voor een beginneling met de Silhouette zelfs voor Monique was hij pittig. Hat patroon snijden dat doet de machine wel maar het in elkaar zetten was best lastig. Door de rondingen kwam er ook best wel wat druk op het papier te staan waardoor het niet met elk papier lukte.  En hele snelle drogende lijm was ook wel nodig. De beer is in totaal 30 cm hoog geworden en ik moest het hoofd en lijfje op een lange snijmat van 60 cm snijden.
Ik heb de beer gevuld met kranten papier zodat hij niet zo gauw indeukt als het valt, dat heb ik ook bij de beentjes en de armpjes gedaan. Om het hoofd vast te zetten heb ik de vulling van het lijfje en hoofd aan elkaar gemaakt en verstevigt met saté prikkers. Om de beer goed te laten zitten heb ik  een klein boterham zakje met vogelzand onder in het lijfje gedaan.
 
De gitaar is geen moeilijk patroon en is heel simpel in elkaar te zetten. Het feest hoedje dat is een patroon uit de Silhouette shop zelf.


Ben benieuwd wat jullie er van vinden.


 


handtekening

4 reacties:

Crealiertje on 24 juli 2013 om 20:08 zei

Wat een schatje zeg.

groetjes Diane

Linda on 24 juli 2013 om 21:17 zei

Heel gaaf gedaan, schitterend mooi
gr linda

Ineke on 25 juli 2013 om 10:17 zei

Oh wat prachtig,wat een leuke beer zeg!!
Schitterend gedaan hoor!

Gr. Ineke

Anneke on 27 juli 2013 om 09:42 zei

Ziet er geweldig uit wat een werk!!

Een reactie posten

 

Silhouette Inspiration Copyright © 2013 Silhouette Inspiration Blog is Designed by MMDesigns